Skip to main content

Dat warm bruisend water een geneeskrachtig effect heeft, werd al in de tijd van de Oude Grieken ontdekt. Wat zij door het gebruik van warme bronnen al wisten, is inmiddels ook wetenschappelijk bewezen: hydrotherapie heeft een helende werking.

Het massagebad heeft de werking van warme bronnen van weleer verfijnd tot een complete, ontspannende en intensieve hydrotherapie. Het combineert warmte en gewichtloosheid met verfijnde massage en de weldaad van water. In de whirlpool zijn vele water- en luchtgestuurde ‘jets’ gepositioneerd die uw lichaam van top tot teen masseren, terwijl u ontspant in het warme bruisende water.


Werking

Het massagebad is een warmwaterbassin dat telkens met vers water gevuld wordt van ongeveer 37 graden. Lucht wordt onder hoge druk in het water geïnjecteerd, wat een masserend gevoel op het lichaam teweegbrengt.

In het massagebad warmt u weer op, dus ook hierna u eens afspoelen onder de koude douche is aanbevolen.


Pijnen en spieren

Een whirlpool verzacht de pijn van verstuikte ledematen en spierblessures en stimuleert de bloedsomloop. Het versnelt het herstelproces na intensieve lichamelijke inspanning, lost stress op en bevordert een goede nachtrust. Bovendien kan de intensieve hydrotherapie reumatische pijn of bepaalde symptomen van suikerziekte verminderen.

Niet voor niets genieten steeds meer mensen van de weldaad van een whirlpool.


Tips

  • u kan uw eigen favoriete muziekcd’s meebrengen
  • ook bij ons is er bijpassende muziek aanwezig
massagebad

Massagebad